ASO-SEM Yönetimi Ankara Kalkınma Ajansı’nı Ziyaret Etti

Ankara Sanayi Odası Sürekli Eğitim Merkezi (ASO-SEM) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serdar Tütek ve ASO-SEM Müdürü Sayın Dr. Ruhi KILIÇ, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Emine DOĞRUKÖK’ü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Ankara Kalkınma Ajansı ve ASO-SEM işbirliği ile hayata geçirilen “İstihdam Atölyesi” eğitim programı detaylı bir şekilde değerlendirildi. İlk olarak, kadınları hedef alan bir eğitim modülü, iş arayan veya kariyerlerini geliştirmek isteyen kadınları desteklemeyi amaçlamaktadır. Ayrıca yeni mezun mühendislerin sanayi sektörüne daha kolay entegre olmalarına yardımcı olacak bir eğitim modülünü daha içermektedir. Program, katılımcılara beceri ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunmanın yanı sıra, sanayide çalışmanın değerini ve sektördeki fırsatları anlatmayı amaçlamaktadır.

Görüşmenin en önemli noktası, Ankara Kalkınma Ajansı ve ASO-SEM’in gelecekteki işbirliği projeleri olmakla birlikte bu projeler, Ankara’nın sanayi sektörünü güçlendirmeyi, nitelikli eleman yetiştirmeyi teşvik etmeyi ve istihdamı artırmayı amaçlamaktadır. Bu çerçevede, sanayide çalışma fırsatlarına daha fazla vurgu yaparak, genç yeteneklere ve iş arayanlara sanayide kariyer yapma konusunda ilham verme hedeflenmektedir.

Sayın Emine DOĞRUKÖK’e ziyaretleri sırasında gösterdiği misafirperverlik için teşekkürlerimizi sunarız.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram
Scroll to Top