ASO-SEM Yönetimi TRT’yi Ziyaret Etti

ASO-SEM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serdar Tütek ve ASO-SEM Müdürü Sayın Dr. Ruhi KILIÇ, önemli bir buluşma için TRT Kamu Koordinasyon Müşaviri Sayın Engin BAYTAŞ’ı ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette, sanayi sektörünün gelişimine ve insan kaynaklarına sağladığı katkının vurgulanması amacıyla bir dizi iş birliği fikri ele alındı.

Ziyaret sırasında, ASO-SEM’in sanayi alanında yürüttüğü eğitim ve gelişim programlarına daha fazla dikkat çekmek ve bu önemli misyonu kamuya aktarmak için bir program hazırlanması üzerine görüşmeler gerçekleşti. Aynı zamanda, kamu spotları ve haberlerin kullanılmasıyla sanayinin toplumun tamamına nasıl olumlu bir şekilde yansıtılabileceği de ele alındı.

Ziyaretin sonunda, TRT yöneticilerinin ASO 1.OSB’yi ziyaret etme planları konuşuldu. Ayrıca, TRT dizilerinde sanayide çalışanları cezbedecek ve topluma nasıl ilham kaynağı olabileceği konusunda da fikir alışverişi yapıldı.

Sayın Engin BAYTAŞ’ın nazik misafirperverliği ve bu işbirliği görüşmelerine ayırdığı zaman için teşekkürlerimizi sunarız.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram
Scroll to Top