Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Heyeti ASO-SEM’i Ziyaret Etti

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Yönetim Kurulu ve Kurum Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN, MYK Kurum Başkan Yardımcısı Sayın Dr.Yaprak AKÇAY ZİLELİ, MYK Meslek Standartları Daire Başkanı Sayın Aylin RAMANLI, MYK Sınav ve Belgelendirme Dairesi Başkanı Sayın Elif Özlem BABAOĞLU ve beraberindeki heyet ASO-SEM’i ziyaret etti. Ziyaret, NURUS Yönetim Kurulu Başkanı ve ASO-SEM Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Renan GÖKYAY ile ASO 1.OSB Bölge Müdürü Sayın Cüneyt ÇALIK rehberliğinde gerçekleşti. Heyet, ASO Model Fabrika ziyaretinin ardından ASO-SEM’in yürüttüğü ileri mesleki eğitim programları ve MYK belgelendirme işlemleri hakkında detaylı bilgiler aldı. MYK kapsamında alınacak yeni meslekler konusunda planlama yapıldı.

Yapılan ziyaret sırasında, sektörde faaliyet gösteren firmaların taleplerinin yanı sıra MYK’da yeni mesleklerin standartlarının oluşturulmasının önemi vurgulandı. ASO-SEM’de gerçekleştirilen MYK sınav süreçlerinde karşılaşılan hususlarla ilgili görüş ve öneriler heyet tarafından iletilerek değerlendirildi.

ASO 1. OSB Bölge Müdürü Sayın Cüneyt ÇALIK, heyete 1. OSB’deki eğitim kurumları ve proje çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Ziyaret, sektördeki gelişmeleri yakından takip etme, eğitim standartlarını iyileştirme ve iş birliği olanaklarını değerlendirme amacıyla gerçekleşmiştir

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram
Scroll to Top