ILO Genel Merkez ve ILO Türkiye ASO-SEM’i Ziyaret Etti

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Genel Merkez yetkilileri Sayın Hannah LIEPMANN ve Sayın Veronica ESCUDERO, Türkiye’deki ILO temsilcileri Sayın Emily HARWITT, Kutsal MOROVA, Samet KAYA ve Işıl ARSLAN ile birlikte, Ankara Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni (ASO-SEM) ziyaret etti. Bu önemli ziyaret, ILO ve ASO-SEM arasında daha önce başarıyla tamamlanan Mesleki Eğitim ve Gelişim Programı (İŞMEP) iş birliği çerçevesinde gerçekleşti.

Heyet, bu ziyaret sırasında, İŞMEP programının başarısına ve katkılarına olan memnuniyetlerini dile getirdi. Ayrıca, gelecekte gerçekleştirilecek olan yeni projelerde iş birliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Bu iş birliği, hem Türkiye’nin işgücü piyasasının gelişimine hem de mesleki eğitim alanında önemli ilerlemelere katkı sağlayacaktır.

Görüşmelerin ardından heyet, ASO-SEM atölye gezisi sonrasında İŞMEP programı kapsamında eğitim alıp istihdam edilen kursiyerleri yerinde ziyaret etme fırsatı buldu. Bu ziyaret, ILO ve ASO-SEM iş birliğinin somut sonuçlarını görmek ve katkılarını daha yakından takip etmek için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram
Scroll to Top