Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Ivana Zivkovic ASO-SEM’i Ziyaret Etti

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Ivana Zivkovic ve UNDP yetkilileri, ASO-SEM ve ASO Model Fabrika’yı ziyaret etmek üzere bir araya geldi.

Ziyaret, ASO-SEM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Serdar TÜTEK ev sahipliğinde gerçekleşti. Ziyaret sırasında, ASO 1.OSB’nin yapısı hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Ardından ASO-SEM’in sunmuş olduğu mavi ve beyaz yaka istihdam garantili mesleki teknik eğitim kursları, firmalara özel eğitim imkanları, ileri mühendislik eğitim programları, içerikleri, katılım şartları ve firma iş birliği modelleri hakkında ayrıntılı bilgi paylaşıldı.

Toplantıda, UNDP ve ASO-SEM işbirliğiyle gerçekleştirilen “Depremzedelere Yönelik İleri Mesleki ve Teknik Eğitim Programı” fikri nasıl ortaya çıktığı ve nasıl bir projeye dönüştüğü hakkında bilgilendirme yapıldı. Ardından ASO Model Fabrika Direktörü Sayın Ufuk KAYA, Model Fabrika hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının ardından, katılımcılar ASO-SEM’in atölyelerini gezerek eğitim gören depremzede vatandaşlarla görüşmeler yapma fırsatı buldular. Bu görüşmelerde, depremzedelere sunulan eğitim programları ve ASO-SEM’in desteklediği rehabilitasyon çabaları hakkında bilgi alındı.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram
Scroll to Top