Serdar TÜTEK, NEET’lerle Buluştu

Serdar Plastik ve ASO-SEM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serdar TÜTEK, NEET projesi kapsamında Yönetici Asistanlığı eğitimi alan kursiyerlerle buluştu.

İşe giriş süreçlerinde dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yaparak sözlerine başlayan Sayın Serdar TÜTEK, adayların özgeçmişlerini dikkatle hazırlamaları, iletişim becerilerini göstermeleri ve işe uygunluğunu vurgulamaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, mülakat esnasında adayların sorulara açık ve samimi cevaplar vermesinin önemine değindi.

İşe alım sürecinin ardından ise iş hayatında bir yöneticiyi nasıl yönlendirmesi gerektiği konusunda önemli ipuçları verdi. İletişim becerilerinin yanı sıra proaktif olmanın ve inisiyatif almanın önemine vurgu yaptı. Yönetici asistanlarının, yöneticilerinin iş yükünü hafifletmek ve onlara destek olmak için gerekli adımları atmaları gerektiğini vurguladı.

Son olarak, iş planını nasıl etkili bir şekilde yönetmeleri gerektiği konusunda kursiyerlere tavsiyelerde bulundu. Önceliklerin belirlenmesi, zaman yönetimi ve iletişim becerilerinin iş planının başarılı bir şekilde yürütülmesinde kritik öneme sahip olduğunu belirtti. Ayrıca esnek olmanın ve değişen şartlara hızlı bir şekilde uyum sağlamanın iş planını etkili bir şekilde yönetmenin anahtarlarından biri olduğunu vurguladı.

Serdar TÜTEK’in değerli tecrübelerini paylaştığı bu buluşma, kursiyerlerin iş hayatına daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına katkı sağladı.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram
Scroll to Top