TRT Heyeti ASO-SEM’i Ziyaret Etti

TRT Kamu Koordinasyon Müşaviri Sayın Engin BAYTAŞ, TRT Yayın Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Kudret DOĞANDEMİR, TEİ-TUSAŞ Ankara Temsilcisi Sayın Necat DOĞANDEMİR ve Prd Yapım Şirketi Yapımcısı Sayın Savaş BOZKAYA, ASO-SEM’i ziyaret etti. Ziyaret, ASO-SEM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M.Serdar TÜTEK rehberliğinde gerçekleşti. Heyet, ASO Model Fabrika ziyaretinin ardından, ASO-SEM’in yürüttüğü ileri mesleki eğitim programları hakkında detaylı bilgiler edindi.

Ziyaret sırasında vurgulanan önemli bir nokta, ASO-SEM’in özellikle sanayi sektörüne odaklanarak geliştirdiği nitelikli eğitim programları aracılığıyla mesleği olmayan, istihdam edilmek isteyen özellikle kadınlar ve 18-29 yaş aralığındaki eğitim sürecine devam etmeyen ve istihdamda olmayan bireylerin beceri/bilgi düzeyini artırmayı hedeflediğidir. Ayrıca, ASO-SEM’in sektördeki güncel gelişmeleri yakından takip ederek eğitim içeriklerini sürekli güncellediği vurgulanmıştır.

ASO-SEM’in sanayi alanındaki eğitim ve gelişim programlarına daha fazla dikkat çekmek, meslek öğrenmek ve istihdam edilmek isteyen geniş kitlelere ulaşmak ve bu önemli misyon amacıyla bir program hazırlanması üzerine görüşmeler gerçekleşti. Aynı zamanda, kamu spotları ve haberlerin kullanılmasıyla sanayinin toplumun tamamına nasıl olumlu bir şekilde yansıtılabileceği konusunda da fikir alışverişi yapıldı.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram
Scroll to Top